top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

KRB-FINALISTI: LALAMoikkuu~

Oon sipoolainen ahkera, kannustava ja iloinen 18-vuotias Lala! Oon harrastanut tanssia noin 2v, joten finaaliin pääsy tuli todellakin yllätyksenä mulle! Haluan yleisön pystyvän eläytymään esitykseeni samalla tunteella, jota biisi ja tanssi tuovat minulle.

Tanssin osalta oon vielä aloittelija, tosin super intohimoinen ja opin nopeasti uutta! Energiset, haastavat ja ne OMG-koreot on mun juttu ;D

Muista varata liput KRB-finaaleihin, siellä törmäillään!


Hellooo~

I'm an 18-year-old diligent, encouraging and cheerful Lala from Sipoo! I've been dancing for around 2yrs now so getting into the finals came as a real surprise for me! I want the audience to be able to feel those same vibes the dance and the song give to me.

As a dancer I'm a beginner, tho super passionate and learn new things quickly! Energetic, challenging and those OMG choreos are my thing ;D

Don't forget to get your tickets to the KRB finals, we'll see there!


18 views0 comments

Comments


bottom of page