top of page

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Niin kävijöiden, vänkäreiden ja järjestäjien viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tapahtumassa käyvän tai työskentelevän tulee noudattaa alla mainittuja järjestyssääntöjä. Lisäksi suosittelemme käyttämään omaa järkeä, huolehtimaan kavereista ja kunnioittamaan muita kävijöitä. Järjestyssääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus. Tapahtuman järjestäjille ja turvallisuushenkilöstöllä on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilö tapahtumasta. Yleinen viihtyvyys riippuu kaikkien käytöksestä ja asenteesta!

 

Lue K-CON SUOMI 2023 Häirinnän vastainen linjaus

TAPAHTUMASSA NOUDATETAAN SUOMEN LAKEJA 

Tapahtuma on täysin päihteetön.

1.1 Tapahtumaan ei saa tuoda minkäänlaisia päihdyttäviä aineita, eikä tapahtumassa saa oleskella päihtyneenä. Järjestyksenvalvojilla on velvollisuus ohjata päihtyneet kävijät pois tapahtuma-alueelta ja he ovat myös velvoitettuja tarvittaessa takavarikoimaan päihdyttävät aineet.

1.2 Tupakointi on sallittua vain tapahtuma-alueen ulkopuolella tai merkityillä paikoilla. 

2 Tuli- ja teräaseiden tuonti tapahtumaan on ehdottomasti kielletty.

2.1 Asejäljitelmät eivät ole sallittuja. Valotikut sallitaan. 

3 Cosplay-puku ei saa sisältää teräviä osia.

Omien eväiden syönti on kielletty muualla kuin siihen merkityllä alueella. 

4.1. Tapahtumassa on kävijöiden käyttöön vesipisteitä, joista voi juoda tai täyttää oman vesipullonsa.

Kulkuväylien tukkiminen on kielletty.

5.1 Älä jää istuskelemaan portaille tai seisoskelemaan sisäänkäynnille. Annetaan kaikille tilaa hengittää ja liikkua esteettömästi.

 

Musiikin soittaminen omista laitteista tapahtumapaikan sisällä ei ole sallittua tapahtuman korkean melutason ja ihmispaljouden vuoksi.

Muiden epäasiallinen kohtelu on ehdottomasti kiellettyä.

7.1 Epäasiallisella kohtelulla tarkoitetaan kiusaamista, syrjimistä, seksuaalista häirintää, uhkaavaa käyttäytymistä, ei-toivottua koskettelua ja loukkaavaa kommentointia.

7.2 Jos koet epäasiallista kohtelua, kehota tekijää lopettamaan. Voit myös pyytää apua järjestäjiltä ja järjestyksenvalvojilta.

Kaikenlainen markkinointi, esitteiden yms. levittely on kielletty, ellei siihen ole erikseen lupaa tapahtuman järjestäjiltä.

8.1 Mikäli haluat myydä tuotteitasi tai mainostaa tapahtumaasi/yritystäsi tapahtumassa, olethan yhteydessä järjestävään tahoon (kpopsuomiry@gmail.com).

Ylimääräinen ja tahallinen roskaaminen sekä paikkojen ja esillä olevien tavaroiden rikkominen ja varastaminen on ehdottomasti kielletty.

9.1 Yleistä viihtyvyyttä pystymme pitämään yllä, kun jokainen vie omat roskansa roskikseen.

9.2 Varastaminen ja tahallinen tavaroiden rikkominen johtaa korvausvelvollisuuteen.

10 Järjestäjillä ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtumasta.

10.1.Pyrimme pitämään tapahtuman täysin turvallisena ja ilmapiirin hyvänä. Mikäli huomaat jonkun rikkovan sääntöjä tai käyttäytyvän häiritsevästi, ilmoitathan asiasta järjestäjille, häirintäyhteyshenkilölle tai järjestyksenvalvojille!

bottom of page