JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Niin kävijöiden kuin vänkäreiden ja järjestäjienkin viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tapahtumassa käyvän tai työskentelevän tulee noudattaa alla mainittuja järjestyssääntöjä. Lisäksi suosittelemme käyttämään omaa järkeä, huolehtimaan kavereista ja kunnioittamaan muita kävijöitä. Järjestyssääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus. Häiritsevästi käyttäytyvä henkilö poistetaan tapahtumasta. Yleinen viihtyvyys riippuu kaikkien käytöksestä ja asenteesta!

TAPAHTUMASSA NOUDATETAAN SUOMEN LAKEJA 

Tapahtuma on täysin päihteetön.

1.1 Tapahtumaan ei saa tuoda minkäänlaisia päihdyttäviä aineita, eikä tapahtumassa saa oleskella päihtyneenä. Järjestyksenvalvojilla on velvollisuus ohjata päihtyneet kävijät pois tapahtuma-alueelta ja he ovat myös velvoitettuja tarvittaessa takavarikoimaan päihdyttävät aineet.

1.2 Tupakointi on sallittua vain tapahtuma-alueen ulkopuolella. Tupakointi ei siis ole sallittua Tampere-talon ulko-ovien välittömässä läheisyydessä.

2 Tuli- ja teräaseiden tuonti tapahtumaan on ehdottomasti kielletty.

2.1 Asejäljitelmät ovat kuitenkin sallittu, mikäli ne ovat osa cosplay-pukua. Tällöin asejäljitelmän tulee olla selkeästi erotettavissa oikeasta aseesta. Kuulapyssyt ja airsoft-aseet sallitaan, mikäli niitä ei ole ladattu ja säiliöt on tyhjennetty. Tapahtuman läheisyydessä liikkuu ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia tapahtumastamme. Tämän seurauksena emme suosittele, että liikut asejäljitelmäsi kanssa tapahtuma-alueen ulkopuolella.

3 Cosplay-puku ei saa sisältää teräviä osia.

4 Kulkuväylien tukkiminen on kielletty.

4.1 Älä jää istuskelemaan portaille tai seisoskelemaan sisäänkäynnille. Annetaan kaikille tilaa hengittää ja liikkua esteettömästi.

 

5 Musiikin soittaminen omista laitteista Tampere-talon sisällä ei ole sallittua tapahtuman korkean melutason ja ihmispaljouden vuoksi.

 

6 Muiden epäasiallinen kohtelu on ehdottomasti kiellettyä.

6.1 Epäasiallisella kohtelulla tarkoitetaan kiusaamista, syrjimistä, seksuaalista häirintää, uhkaavaa käyttäytymistä, ei-toivottua koskettelua ja loukkaavaa kommentointia.

6.2 Jos koet epäasiallista kohtelua, kehota tekijää lopettamaan. Voit myös pyytää apua järjestäjiltä ja järjestyksenvalvojilta.

7 Kaikenlainen markkinointi, esitteiden yms. levittely on kielletty, ellei siihen ole erikseen lupaa tapahtuman järjestäjiltä.

7.1 Mikäli haluat myydä tuotteitasi tai mainostaa tapahtumaasi/yritystäsi tapahtumassa, olethan yhteydessä järjestävään tahoon (kpopsuomiry@gmail.com).

8 Ylimääräinen ja tahallinen roskaaminen sekä paikkojen ja esillä olevien tavaroiden rikkominen ja varastaminen on ehdottomasti kielletty.

8.1 Yleistä viihtyvyyttä pystymme pitämään yllä, kun jokainen vie omat roskansa roskikseen.

8.2 Varastaminen ja tahallinen tavaroiden rikkominen johtaa korvausvelvollisuuteen.

9 Järjestäjillä ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtumasta.

9.1.Pyrimme pitämään tapahtuman täysin turvallisena ja ilmapiirin hyvänä. Mikäli huomaat jonkun rikkovan sääntöjä tai käyttäytyvän häiritsevästi, ilmoitathan asiasta järjestäjille tai järjestyksenvalvojille!