top of page

OHJELMA

K-CON SUOMI 2023 tarjosi laajan valikoiman erilaista ohjelmaaLue lisää ohjelmanumeroista alta!

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

aikataulu-suomi-1.jpg
aikataulu-suomi-2.jpg

AVAJAISET + COSPLAY

 

LAVA | Useita

Aika: 12.00-13.00

Ohjelman kuvaus: Avajaisissa nähdään yhdistyksen tervetuliaissanat ja esiintymässä ovat tanssiryhmät Cosmos ja Lumine. Avajaisten jälkeen nähdään cosplay-kilpailijat. 

HALLYU HYÖKYI HELSINKIIN

 

PUHEOHJELMA | Jami Suomi

Aika: 12.30-13.30

Ohjelman kuvaus: LedApple, Block B, Dreamcatcher, Sunmi... Lukuisat K-Pop-artistit ovat löytäneet tiensä Suomeen ja suurimmat nimet valloittaneet areenoita pitkin Eurooppaa. Milloin Blackpink saadaan Helsinkiin? Millainen on ollut Euroopan tie osaksi maailmankiertueita? Livetuotantojen ja musiikkialan parissa vaikuttava Jami Suomi vie conikansan aikamatkalle K-Pop-keikkojen historiaan, raottaa verhoa keikkatuotantojen taakse ja kartoittaa tulevaisuuden näkymiä livemusiikin saralla!

RANDOM PLAY DANCE

 

TANSSI | - BACKPAIN DANCE CREW & HIGHWAY DANCE CREW

Aika: 13.00-13.45 & 16.30-17.45

Ohjelman kuvaus: Mikä olisi k-pop-tapahtuma ilman Random Play Dance, eli RPD, -tanssiohjelmaa? Onneksi conissamme on kaksi sellaista🥳

 

Random Play Dance on kollektiivinen tanssihetki, jossa soitetaan satunnaisessa järjestyksessä k-pop-kappaleiden kertosäkeitä. Mikäli osallistuja tietää kertosäkeen koreografian, hän voi vapaasti rynnätä ringin keskelle tanssimaan💃🏼


Conin teeman mukaisesti K-CON Suomi 2023:ssa soitetaan paljon vakooja- ja salapoliisiaiheisia kappaleita. Jälkimmäinen RPD kuvataan ja video julkaistaan YouTubeen K-pop Suomi ry:n kanavalle. RPD:t järjestetään yhteistyössä BACKPAIN DANCE CREWn ja HIGHWAY DANCE CREWn kanssa.

K-POPIN SUURI JÄÄVUORI

 

PUHEOHJELMA | Armida "Aru" Hälikkä

Aika: 13.45-14.30

Ohjelman kuvaus: K-pop on ilmiönä enemmän kuin suuri asia, ja siihen sisältyy vaikka ja mitä - siksi halusinkin alkaa tutkia, mitä kaikkea k-popin jäävuori sisältää eli mitä kaikkea näemme jäävuoren huipulla, ja mitä tapahtuu kulissien takana eli jäävuoren pohjalla. Tervetuloa mukaan tutustumaan varmasti teille mieluisaan jäävuoreen <3

OPEN STAGE

 

TANSSI | Useita

Aika: 14.00-15.30

Ohjelman kuvaus: Lava on vapaa! Kävijät voivat ilmoittautua Open Stagen lavalle tanssimaan, laulamaan tai mitä keksivätkään turvallisuuden puitteissa.

TIETOVISA: K-POP BIISIT JA ARTISTIT VUOSIEN VARRELTA

 

PUHEOHJELMA | S&S

Aika: 14.45-15.30

Ohjelman kuvaus: Tule mittaamaan omaa K-pop-tietämyksesi! Visassa pääset arvuuttelemaan, kuinka hyvin tunnistat eri kappaleita ja niiden esittäjiä K-popin historian ajalta. Mukana on siis niin tuttuja ja turvallisia klassikoita kuin ehkä uusiakin musiikkituttavuuksia. 

PERUUTETTU NÄKÖKULMIA KDC:STÄ - PARHAAT VINKIT K-POP TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMISEEN

 

PUHEOHJELMA | Jansku

Aika: 15.45-16.30

Ohjelman kuvaus: Ohjelmassa käydään läpi Suomessa pitkään järjestetyn K-pop Dance Cover Competitionin elinkaarta kulisseista katsottuna: mikä toimi, miten konseptia muutettiin yleisön toiveiden mukaan, mitä järjestämisestä oppi. Lisäksi käydään yleisellä tasolla vinkkejä tapahtumien järjestämiseen ja kehittämiseen. Tule keskustelemaan ja kyselemään! 
Ohjelman pitäjä Jansku on toiminut Suomen k-pop skenessä tapahtumien avaintekijänä jo vuosien ajan. Hän on myös kouluttautunut tapahtumanjärjestäjäksi ja saanut paljon kokemusta erilaisista tapahtumista järjestäjäpuolella

KOREALAISET DEITTIOHJELMAT

 

PUHEOHJELMA | Satu

Aika: 17.00-17.45

Ohjelman kuvaus: Deittiohjelmat ovat nostaneet suosiotaan Etelä-Koreassa viime vuosina. Sarjoja on monia, mutta monille länsimaalaisille ensikosketus korealaisiin deittiohjelmiin on tullut Netflixin Single’s Infernon kautta. Miten korealaiset deittiohjelmat sitten eroavat länsimaisista vastineistaan? Mitä katsoa Single’s Infernon jälkeen? Tule kuulemaan suosituksia ja havaintoja korealaisesta tosi tvst

KOREAN MEDITATION

 

PUHEOHJELMA | KSI - King Sejong Institute Tampere

Aika: 18.00-18.30

Ohjelman kuvaus:  A Korean meditation practice to return to the original place of one's mind, relieve tension in the body, and realize the place of one's original nature. Zen-Yoga for 10 minutes, listen to the mantra to focus your mind on one, then return to the original position of your body and mind according to the peaceful meditation music.

Ohjelma on englanniksi.

PÄÄTTÄJÄISET

 

LAVA | Useita

Aika: 19.15-20.00

Ohjelman kuvaus: Päättäjäisissä kuullaan pääjärjestäjän kiitossanat. Esiintymässä ovat Ego x Valar, Nameless ja Backpain x Highway. 

bottom of page