top of page

MYYNTISALI

Tietoa taidekujalaisista löydät täältä ja kirpputorista voit lukea lisää täältä.

Muistathan varata myös käteistä myyntisalissa shoppailuun. Kortilla maksaminen ei välttämättä ole mahdollista kaikissa myynti- ja taidekujapöydissä.

ONNIGOM

Suomen k-pop-fanien tyyssija ONNIGOM tuo tänäkin vuonna K-CON Suomi 2024 -
tapahtumaan laajan valikoiman k-pop-tuotteita! ʕ•ᴥ•ʔ


ONNIGOM on kotimainen k-pop-tuotteita myyvä yritys, joka on saanut alkunsa lähes viisi vuotta sitten fanin halusta tehdä k-pop-fanittamisesta Suomessa helpompaa. Pieni yritys tekee edelleen parhaansa tarjotakseen asiakkaille mahdollisimman laajan valikoimanasiantuntevalla palvelulla – turvallisesti ja rakkaudesta lajiin. ♡


Tapahtuman myyntipöytäsaliin ONNIGOM tuo räätälöidyn valikoiman albumeita ja

oheistuotteita. Pöydällä kannattaa käydä piipahtamassa, sillä kaikki antimet tarjotaan K-
CON:in kävijöille 15% alennuksella!

GLOWSTATION

GlowStation, your K-beauty destination. 

 

GlowStation on korealaiseen ja japanilaiseen kosmetiikkaan erikoistunut yritys. Verkkokaupan lisäksi GlowStationin löydät Suomessa Turun Hansakorttelista ja Espoon Sellosta, Virossa, Tallinnassa Rocca Al Maresta ja Ülemistesta sekä Ruotsissa, Tukholmassa Mall Of Scandinaviasta, 

 

GlowStationin jatkuvasti laajeneva valikoima on saanut vahvistusta, sillä joukosta löytyy nyt myös Mixsoon, AYUNCHE sekä Smilebloom. Myös vanhat tutut kuten BCL, COSRX, MISSHA, Beauty Of Joseon ja Banila Co jatkavat asiakkaidemme suosikkeina!

 

Laajan tuotevalikoimanne ansiosta tarjoamme ratkaisun moniin iho-ongelmiin. GlowStationilla sinua opastaa ammattitaitoinen henkilökunta, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet. Tervetuloa tutustumaan. 

NAILSAKI

Party tonight and corporate job tomorrow? Only have 5 minutes for your nails? Love switching nail designs often? Nailsaki has you covered! 

Our handmade, reusable press-on nails come in a variety of styles and vibes—minimalist and chic, bold and vibrant, and everything in between.

ORIGAMI-KURKI

Origami-kurki valmistaa keijumaisen kevyitä koruja, ehkä hieman erikoisista korumateriaaleista. Kaikki korut nimittäin tehdään joko kokonaan, tai osittain paperista! Ei silti hätää, ne kestävät vettä!

Valmistan koruni käsin origamipaperista, nahkapaperista, ja vanhoista kirjoista. Origami-kurki tuotteiden pääkulmakivet ovat ekologisuus ja esteettisyys. Haen inspiraatiota luonnosta ja siellä elävistä olennoista.

MEIKO CLOTHING

Meiko Clothing tarjoaa conikävijöille kaiken tarpeellisen, asusteista pienimpiin yksityiskohtiin. Pöydästämme löydät laajan valikoiman asusteita, kuten värikkäitä sukkia, erilaisia päähineitä, pehmoleluja ja jopa mysteeripusseja!

bottom of page