top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

LIPUNMYYNTIOHJEISTUS

K-CON Suomi 2024 -lipunmyynti toteutetaan suositussa, kotimaisessa Kide.app -palvelussa 8.4. klo 16 alkaen:


💛 Luo Kide.app-tili: Tili tallentaa ostetut liput Lompakkoon.

💛 Osta lippu: Löydät liput K-pop Suomi ry:n Kide.app-sivulta tai hakemalla tapahtumaa Kide.appista (https://kide.app/events/89bcbcbc-7260-46d0-91da-b11d8ad735c4 ). Voit tallentaa maksukorttisi tiedot profiilisi tai maksaa MobilePaylla/Pivolla, jolloin maksukortin tietoja ei tarvita. Lippu ei tule sähköpostiin tilausvahvistuksessa.

💛 Tapahtumassa: Esitä lippu Kide.appin Lompakosta. Siitä luetaan joko QR-koodi tai se merkitään napilla käytetyksi. Älä merkitse lippua käytetyksi itse etukäteen❗❗


Jos olet ostanut lipun, mutta et käytä sitä itse, voit lähettää lipun Lompakostasi toiselle henkilölle⏩ Vastaanottajalla pitää olla myös Kide.app-tili. Kuvakaappaus lipusta ei riitä.


Jos et pääse tapahtumaan omista syistä, et ole oikeutettu palautukseen ostetuista tai käyttämättä jääneistä lipuista. K-pop Suomi ry ei ole vastuussa lippujen jälleenmyynnistä.


Pyörätuolia käyttävän henkilön, näkövammaisen, kuulovammaisen tai EU:n vammaiskortin A-merkinnällä omaavan kävijän avustaja tai saattaja on oikeutettu veloituksettomaan sisäänpääsyyn💸 Olethan yhteydessä liput@kpopsuomi.fi ennen tapahtumaa, niin varmistamme sujuvan sisäänpääsyn saattajalle tai avustajalle.


5-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset ovat tervetulleita tapahtumaan veloituksetta maksavan aikuisen seurassa💸 Valitse tällöin maksuton alle 5-v lippu.


Lipunmyyntiä ei kannata stressata etukäteen😘 Tapahtumapäivänä ystävällinen ja osaava henkilökunta auttaa kaikissa tilanteissa. Lisää Kide.app-ohjeistuksia löydät heidän omilta sivuiltaan: https://kide.app/help. Ongelmatilanteissa olethan yhteydessä sähköpostitse (liput@kpopsuomi.fi).📸: Pauge


23 views0 comments

댓글


bottom of page