top of page

TILAT JA SAAPUMINEN

K-CON SUOMI 2024 järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla osoitteessa Paasikiventie 2. Tapahtumapaikka sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

ESTEETTÖMYYS

Verkatehtaan ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva pääsisäänkäynniltä löytyvät automaattiovet, joiden lisäksi sisäänkäynti on täysin esteetön. Tapahtuman tiloista suurin osa on esteettömiä. Tiloissa on käytettävissä hissi. Esteettömät WC-tilat löytyvät Verkatehtaan ensimmäisestä kerroksesta. Tarkempaa tietoa tilojen esteettömyydestä löydät Verkatehtaan nettisivuilta.

EU:n vammaiskortin A-tunnuksella vammaisen henkilön yksi avustaja tai tukihenkilö pääsee tapahtumaan ilmaiseksi. Mikäli tarvitset avustajan tai tukihenkilön mukaan tapahtumaamme, olethan yhteydessä tapahtuman järjestäjiin etukäteen sähköpostilla (info@kpopsuomi.fi).

SAAPUMINEN BUSSILLA TAI JUNALLA

Verkatehdas sijaitsee vain 700 metrin päässä sekä Hämeenlinnan juna- että linja-autoasemalta. Tapahtumapaikkaa lähimpänä sijaitsevat paikallisliikenteen pysäkit ovat  Terveyskeskus I ja Terveyskeskus L sekä Pikkujärvi E ja Pikkujärvi P. Tarkemmat tiedot lähiliikenteestä ja sen aikatauluista löydät Hämeenlinnan joukkoliikenteen reittioppaasta osoitteesta reittiopas.hameenlinna.fi.

SAAPUMINEN AUTOLLA

Verkatehtaan edustalla on jonkin verran parkkitilaa, joista suurin osa on maksullisia. Verkatehdas suosittelee hyödyntämään tapahtuman aikana Keinuparkkia. Keinuparkki-parkkitalo sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä itse tapahtumapaikalta. Tämän lisäksi maksullista pysäköintitilaa löytyy Hämeenkujalta.

Verkatehtaan pysäköintialueelta löytyy useampi paikka liikkumisesteisille. Pääsisäänkäynnin edustalla on myös muutamia maksuttomia pysäköintiruutuja (10 min) saattopysäköintiin.

SAAPUMINEN PYÖRÄLLÄ

Saapuessasi tapahtumaamme polkupyörällä, voit jättää pyöräsi Verkatehtaan maskuttomaan polkupyöräparkkiin. Parkki sijaitsee Verkatehtaan päärakennuksen ja Vanajaveden välisellä alueella, pääovien välittömässä läheisyydessä.

bottom of page