top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

PUHEOHJELMAHAKU

K-CON Suomi 2024 hakee tapahtumaan innokkaita ohjelmanpitäjiä!


Onko juuri sinulla loistava idea korealaista populaarikulttuuria käsittelevälle luennolle, paneelille tai vaikkapa visailulle? Haluatko päästä jakamaan intohimosi ja ajatuksesi samanmieliselle yleisölle? Hae ideallasi rohkeasti K-CON Suomeen lähettämällä hakemus puheohjelmavastaavallemme alta löytyviä ohjeita noudattaen!

Ohjelmahaku alkaa 5.2.2024 ja päättyy sunnuntaina 7.4.2024 23:59. Kaikille ohjelmaa ehdottaneille lähetetään tieto valinnasta pikimmiten hakuajan päättymisen jälkeen. Valintoja voidaan tehdä myös haun aikana. Valitut ohjelmanpitäjät pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja nauttivat Green Roomin tarjottavista

Millaista ohjelmaa haemme?


K-CON Suomi on K-popista ja korealaisesta kulttuurista kiinnostuneille suunnattu tapahtuma, joten myös ohjelman tulisi sivuta tai käsitellä näitä aiheita. Haemme erityisesti uusia ohjelmaideoita, mutta kaikki hakemukset tullaan käsittelemään tapauskohtaisesti. Mikäli siis olet pitänyt aiheeseen sopivan ohjelman jo jossain toisessa tapahtumassa, voit edelleen ehdottaa sitä myös K-CONiin! Näissä tilanteissa kannustamme kuitenkin miettimään ohjelmaan uusia näkökulmia. Tarvittaessa voit myös kääntyä puheohjelmavastaavamme puoleen ja yhdessä hioa ideaa.

Haluaisit pitää ohjelmaa, mutta et keksi aihetta? Lähde miettimään aihetta omien mielenkiinnon kohteiden kautta. Onko intohimosi nugu-ryhmät? Esittele niistä mielenkiintoisia faktoja! Oletko historiallisten k-draamojen suurkuluttaja? Pidä esitelmä Korean historiasta k-draamojen avulla!

Edellisissä tapahtumissa on pidetty esimerkiksi kpop-tietovisoja, korean kielen perusteiden oppitunti, puheohjelmia korealaisista reality-ohjelmista, vaihtokokemuksesta Etelä-Koreassa, vähemmistöjen edustuksesta k-pop-skenessä jne.

Voit myös kysyä neuvoa ja ideoita ohjelmavastaava-Satulta sähköpostitse ohjelma@kpopsuomi.fi, (laita otsikkokenttään sana “Puheohjelmahaku”). Kehittelen mielelläni ideoita kanssasi 😊

Ohjelmat voivat kestää korkeintaan 45 minuuttia, mutta myös tätä lyhyempää ohjelmaa saa ehdottaa. Ohjelman voi pitää suomeksi tai englanniksi.


Ohjeet ohjelmahakuun


Huom! Näillä ohjeilla EI haeta esiintyjiä tai tanssiohjelmia (esim. työpajat, Random Play Dance)!


Lähetä ohjelmaideasi osoitteeseen ohjelma@kpopsuomi.fi, laita otsikkokenttään sana “Puheohjelmahaku” ja sisällytä viestiisi seuraavat tiedot:

Ohjelmanpitäjän/-pitäjien nimet

Ohjelmanpitäjän/-pitäjien nimet/nimimerkit, jotka tulevat ohjelmalehteen

Aiempi kokemuksesi (oletko aiemmin esim. pitänyt esitelmää conissa/koulussa?)

Ohjelman (työ)nimi

Ohjelman tyyppi (luento, paneeli, työpaja vai jotain muuta? HUOM. tällä haulla ei haeta tanssiohjelmia)

Kuvaus ohjelmasta; suunnittelun ei tarvitse olla tässä vaiheessa valmis eli esittele ideasi rohkeasti!

Kaikki puheohjelmiin ja ohjelmahakuun liittyvät kysymykset voit lähettää vapaasti puheohjelmavastaavallemme osoitteeseen ohjelma@kpopsuomi.fi (laita otsikkokenttään sana “Puheohjelmahaku”).40 views0 comments

Commentaires


bottom of page