• K-pop Suomi ry

K-CON DANCE BATTLE

Viidettä kertaa pidettävän tapahtuman kunniaksi järjestämme K-CON DANCE BATTLE -kilpailun! Dance Battlessa joukkueet haastavat toisensa tanssilattialle 12 k-pop-kappaleen voimin. Tärkeintä kilpailussa ei ole tanssitaidot, vaan joukkueen energia ja karisma!


Joukkueet valitaan esikarsintavideoilla, jotka on kuvattu Momolandin “I’m So Hot”-kappaleen kertosäkeestä. Joukkueita valitaan 4 itse finaaliin ja joukkueessa saa olla jäseniä 3-6 henkeä.


Dance Battlen kappaleet on valittu etukäteen ja ne tulevat satunnaisessa järjestyksessä joukkueille jännityksen ylläpitämiseksi. Kun joukkueen vuoro tulee, on tarkoituksena saada nopeasti itselle osuneesta biisistä ja koreografiasta kiinni.


Hakulomake avataan keskiviikkona 1.toukokuuta ja haku päättyy 31.5. Tarkemmat säännöt julkaistaan hakuajan alkaessa. Finalistit julkaistaan 1.6. ja lista kilpailukappaleista jaetaan joukkueille sähköpostitse.129 views0 comments

Recent Posts

See All

KUVATTU RANDOM PLAY DANCE

Kuvatun Random Play Dancen löydät nyt YouTubesta: https://youtu.be/2d2gDmB_Kfs Suuri kiitos Highway, Aye & Orphic!

K-CON SUOMI 2019 KUVAT

Kuvauspisteen kuvat löydät tämän linkin takaa: https://drive.google.com/open?id=1Gy6z40enYeplud41jisrzUBqJXVBhwOa Muista ladata kuvat talteen itsellesi, sillä linkki vanhenee parin kuukauden sisään. M