top of page

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Niin kävijöiden kuin vänkäreiden ja järjestäjienkin viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tapahtumassa käyvän tai työskentelevän tulee noudattaa alla mainittuja järjestyssääntöjä. Lisäksi suosittelemme käyttämään omaa järkeä, huolehtimaan kavereista ja kunnioittamaan muita kävijöitä. Järjestyssääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus. Häiritsevästi käyttäytyvä henkilö poistetaan tapahtumasta. Yleinen viihtyvyys riippuu kaikkien käytöksestä ja asenteesta! Tapahtumassa noudatetaan myös ChibiChillin asettamia turvallisuusohjeita. 

TAPAHTUMASSA NOUDATETAAN SUOMEN LAKEJA 

Tuli- ja teräaseiden tuonti tapahtumaan on ehdottomasti kielletty. 

1.1 Asejäljitelmät esimerkiksi cosplay-asujen yhteyssä ovat myös kielletty.

1.2 Cosplay-asuissa ei saa olla teräviä osia.

Omien eväiden tuonti tapahtuma-alueelle ja Majland-laivalle on kielletty.

2.1 Tapahtuma-alueella on vesipisteet ja ChibiChillin ruoka- ja juomamenu on käytössä kävijöille. 

2.2. Jos tarvitset terveyssyistä mahdollisia pieniä eväitä, olethan yhteydessä järjestäjiin.

Kulkuväylien tukkiminen on kielletty.

3.1 Älä jää istuskelemaan portaille tai seisoskelemaan sisäänkäynnille. Annetaan kaikille tilaa hengittää ja liikkua esteettömästi.

 

Musiikin soittaminen omista laitteista tapahtumapaikan sisällä ei ole sallittua tapahtuman korkean melutason ja ihmispaljouden vuoksi.

 

Muiden epäasiallinen kohtelu on ehdottomasti kiellettyä.

5.1 Epäasiallisella kohtelulla tarkoitetaan kiusaamista, syrjimistä, seksuaalista häirintää, uhkaavaa käyttäytymistä, ei-toivottua koskettelua ja loukkaavaa kommentointia.

5.2 Jos koet epäasiallista kohtelua, voit pyytää apua järjestäjiltä ja järjestyksenvalvojilta.

Kaikenlainen markkinointi, esitteiden yms. levittely on kielletty, ellei siihen ole erikseen lupaa tapahtuman järjestäjiltä.

7.1 Mikäli haluat myydä tuotteitasi tai mainostaa tapahtumaasi/yritystäsi tapahtumassa, olethan yhteydessä järjestävään tahoon (kpopsuomiry@gmail.com).

Ylimääräinen ja tahallinen roskaaminen sekä paikkojen ja esillä olevien tavaroiden rikkominen ja varastaminen on ehdottomasti kielletty.

7.1 Yleistä viihtyvyyttä pystymme pitämään yllä, kun jokainen vie omat roskansa roskikseen.

7.2 Varastaminen ja tahallinen tavaroiden rikkominen johtaa korvausvelvollisuuteen.

Järjestäjillä ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtumasta.

8.1.Pyrimme pitämään tapahtuman täysin turvallisena ja ilmapiirin hyvänä. Mikäli huomaat jonkun rikkovan sääntöjä tai käyttäytyvän häiritsevästi, ilmoitathan asiasta järjestäjille tai järjestyksenvalvojille!

8.2. K-pop Suomi ry tai ChibiChill ei ole velvoitettu korvaamaan pääsylipun hintaa kävijälle, joka joudutaan poistaa tapahtumasta sääntöjen rikkomisen tai muun häiriökäyttäytymisne vuoksi.

bottom of page