K-POP ROOKIE BATTLE

Seuraavasta K-pop Rookie Battlesta on kyselty paljon, ja olemme iloisia siitä, kuinka valtavasti tapahtumaa halutaan järjestettäväksi uudelleen. Haluamme kuitenkin ilmoittaa, että K-pop Rookie Battlea ei valitettavasti olla järjestämässä lähiaikoina ajankohdan haasteellisuuden vuoksi järjestäjien osalta.

 

Tapahtuma järjestetään toistamiseen sopivan tilaisuuden tullen, ja ajankohdasta ilmoitetaan hyvissä ajoin etukäteen. Kiitos kiinnostuksesta tapahtumaa kohtaan, ja toivottavasti näemme näissä merkeissä pian uudelleen!

K-pop Suomi ry järjesti ensimmäistä kertaa K-pop Rookie Battle -nimisen tanssikilpailun lavakokemusta kaipaaville ja aloitteleville tanssijoille lauantaina 5.5.2018 Kulttuuritalo Fannyssa, Vaasassa.

Kilpailussa oli kaksi eri sarjaa. Ensimmäinen sarja oli tarkoitettu vähintään 3 henkilön tanssiryhmille. Toiseen sarjaan hakivat soolotanssijat ja duoryhmät. Hakuaika päättyi sunnuntaina 1.4.2018 kello 23.00.

Kilpailuesitykset pisteytettiin seuraavin perustein:

  • Lavakarisma

  • Yhtenäisyys

  • Tekniikka

  • Kuviot

  • Ajoitus

  • Vaatteet

Pisteet annettiin välillä 1-5. Maksimipistemäärä oli 30.

PISTEYTYS

UKK

Kuka saa osallistua, kenet lasketaan rookieksi?


Osallistuva ryhmä, duo tai tanssija ei saa olla kilpaillut KDC-finaalissa eikä KWF-finaalissa vuonna 2017. Ryhmä, duo tai tanssija ei saa olla K-pop Suomi ry:n yhteistyökumppani
Saanko osallistua molempiin eri sarjoihin eli ryhmän mukana ja soolona?


Yksittäinen ihminen saa osallistua vain yhteen sarjaan eli joko ryhmänsä mukana tai soolona.
Kuinka monta jäsentä saa tanssiryhmässä olla?


Ryhmässä täytyy olla vähintään 3 jäsentä ja enintään 15.
Millainen esityskappale saa olla?


Esityskappale saa kestää enintään 5 minuuttia. Esityskappaleessa saa olla vain intro + 1 kappale, intro ei ole pakollinen.
Saako esiintymiskappaleena käyttää kiinan- tai japaninkielisiä versioita?


Tapahtumassa painotetaan Koreassa julkaistuja kappaleita. Kiinan- tai japaninkielisiä kappaleita saa käyttää siinä tapauksessa, jos kappaleesta ei ole koreankielistä versiota. Muita kieliä ei hyväksytä.
Saako kilpailijoilla olla avustajia (esimerkiksi kuvaaja, meikkaaja) mukana?


Ryhmä, duo tai soolo saa tuoda yhden avustajan mukanaan. Avustajasta täytyy ilmoittaa sähköpostiin kpopsuomiry@gmail.com selittäen, mikä on avustajan rooli ja mihin tarvitsee.
Kuvataanko esitykset?


Jokainen tanssiesitys kuvataan ja video on niin K-pop Suomi ry:n, Halcyonin kuin kilpailijan käytössä. Jos et halua omaa tanssivideotasi julkaistavan, ilmoita siitä sähköpostiin kpopsuomiry@gmail.com.