top of page

HISTORIA

K-pop Suomi ry perustettiin 20. tammikuuta 2015 kuuden henkilön voimin. Siitä vuodesta asti yhdistys on järjestänyt K-pop-faneille suunnattua K-CON-tapahtumaa. Yhdistyksen tomintaa laajennettiin helmikuussa 2017 K-party-bileiden muodossa. Keväällä 2018 yhdistys laajensi toimintaansa entisestään järjestäessään ensimmäisen oman kolmikielisen tanssikilpailunsa,  K-pop Rookie Battlen. Yhdistys on tehnyt paljon yhteistyötä myös monienmuiden tahojen kanssa. 

Miksi yhdistys luotiin?
K-pop Suomi ry:n tarkoituksena on toimia perustana suomalaiselle korealaisen musiikin faniyhteisölle ja yhdistää kaikkia kyseisestä musiikkilajista pitäviä nuoria. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään tapahtumia ja muita aktiviteetteja suomalaiselle fanikannalle.

Yhdistyksen tavoitteina on ollut alusta lähtien jakaa tietoisuutta K-popista, lisätä innokkuutta sitä kohtaan, vahvistaa ja korostaa Suomen K-pop-fanien hyvää ja tervetullutta ilmapiiriä, sekä tuoda uusia mahdollisuuksia esille liittyen Korean populaarikulttuuriin. Yhdistys on viiden vuoden matkansa aikana kasvanut niin yhteisöllisesti, henkisesti kuin lukumäärällisesti ja vaikka sekä jäseniä että järjestäjiä on vaihtunut, yhdistyksen tavoitteet pysyvät silti matkassa mukana. Tulevaisuuden näkymät ovatkin hyvin valoisat, ja yhdistys pyrkii kehittymään aina vain enemmän!

ARTIKKELEITA

bottom of page