top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

TAIDEKUJALAISET - TALVIRIEHA


Tutustu tapahtuman taidekujalaisiin! (@ instagramtilit)
lucinfernos @lucinfernos

“Tyylini ja myyntituotteeni keskittyvät lähinnä animen ja erilaisen pelien maailmaan, mutta joukosta löytyy myös "esteettisiä" myyntituotteita, jotka varmasti miellyttävät korealaisesta katumuodista ja musiikista kiinnostuneita asiakkaita. Minulta löytyy iso kirjo printtejä, tarroja, pinssejä ja kirjanmerkkejä.”


Vixsu @vixsukurre

“Valikoimastani löytyy sekä käsitöitä, käyttötarpeita (esim. kangaskasseja, avaimenperiä, kehyspussukoita, magneetteja, kirjanmerkkejä, lasinalusia) ja näiden lisäksi visuaalista silmää kiehtovaa ei-niin-tarpeellista, kuten taideprinttejä, kortteja ja tarroja. Minun kojulleni on jokainen tervetullut ja se välittyy myös töistäni, jos jotain kohderyhmää mainita niin vähemmistöt korostuvat tietyillä osa-alueilla mutta tilaa jää muillekin.”


Rii & Saanh @riishue & @_saanh

“Myyn tarroja, julisteita, kasseja ja avaimenperiä monista tutuista hahmoista mitä näkee animessa, tv sarjoissa ja muussa mediassa. Taiteeni on värikästä ja toivottavasti mahdollisimman monipuolista kaikille.” -Rii

“Minulta löytyy kpop aiheisia tarroja ja printtejä, erityisesti loona aiheisia, mutta myös muita ryhmiä kuten txt ja seventeen eri kpop-ryhmien kaiken ikäisille faneille.” -Saanh


Krottikestit @krottikestit

“Myyn pääasiallisesti rintamerkkejä, tarroja ja koruja, ideoina toimii kaikki syvänmeren kaloista DnD aiheisiin. Tuotteistani löytää melkein kaikille ikäryhmille jotain kivaa ja mielenkiintoista, vaikka taidekujalla pöytäni näyttääkin melko synkältä. Erityisesti yritän vedota vaihtoehtoisesta tyylistä pitäviin, jotta he saavat omaa tyyliä ja persoonallisuuttaan näkyviin.”


Kartsa @klaineka

“Pöydästäni löytyy pinssejä, korvakoruja, tarroja, postikortteja, 3D-printattuja koristeita ja käyttöesineitä. Tuotteeni ovat hauskoja ja söpöjä, pöydästä löytyy varmasti sekä nuoremmille että aikuisille kaikkea mukavaa.”


Daria @dariaakkura

“Myyn erilaisia crochet-tekniikalla käsintehtyjä K-poppiin liittyviä tuotteita, kuten avaimenperiä. Tuotteeni olisivat kiinnostavia K-pop faneille.”
66 views0 comments

Комментарии


bottom of page