top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

TAIDEKUJA K-CON SUOMI

K-CON SUOMI 2023:n taidekujalla nähdään kahdeksan pöytää täynnä upeiden artistien taidetta! Tutustu taidekujalaisiin alla ja muista käydä tapahtumapäivänä pyörähtämässä myyntipöytäsalissa, josta löydät myös kujalaiset!


r0skisprinssi

Pöydältä löytyy tarrojen, printtien ja charmien muodossa taidetta seuraavista aihepiireistä: k-pop (ATEEZ, TXT, EXO, BTS, NCT), genshin impact, sanrio ja vocaloid. Kaikenlaista ostettavaa siis aasialaisesta kulttuurista ja videopeleistä kiinnostuneille!

Vixsu


Pöydästäni löytää itseään puhuttelevia tuotteita niin lapset että aikuiset. Myyn sekä käyttötuotteita (käsitöitä, kuten kangaskassit ja korut) että kuriositeettikohteita, kuten tarroja ja taideprinttejä.
Tiitcha

Tuotteisiini kuuluu mm. printtejä, pinssejä, tarroja, charmeja, washi-teippiä ja pyöreitä huovutettuja eläimiä. Teema on suurimmalta osin iloista ja suloista, myös hupsutuksia löytyy. Kurottelen tuotteillani asiakkaan sisäiseen lapseen ja pyrin näin miellyttämään kaikenlaisia ihmisiä!
Riishue & Saanh

Rii myy tarroja, printtejä, mysteerikirjeitä ja pusseja, jotka sopivat kaiken ikäisille anime/ k pop faneille ! Aiheina ja hahmoina ovat esimerkiksi: BTS, Hatsune Miku, LOONA, Enstars, Blackpink, Prosekai ja monta muuta !


Saanh myy tarroja, printtejä ja mysteeripusseja k-pop-faneille. Aiheina ovat seuraavat artistit: Loona, Seventeen, TXT, Stray Kids, BTS, Blackpink, Twice ja Red Velvet.


Saida

Myyntipöydältäni löytyy valikoima erilaisia tuotteita, kuten printtejä, tarroja, avaimenperiä, magneetteja ja pinssejä. Valikoimassa on paljon fanarttia monesta eri lähdemateriaalista, esimerkiksi animesta, mangasta, webtoonista ja kpop-ryhmästä. Joukkoon mahtuu myös liuta originaalituotosta.PinkyBlue

Myymme paljon erilaisia kpop/pop-kulttuuriaiheisia tuotteita, kuten printtejä, maalauksia, piirroksia, tarroja, koruja, figuureita, avaimenperiä ja pinssejä. Tuotteemme ovat söpöjä, värikkäitä ja iloisia!


Teemme tuotteita, jotka ovat ottaneet inspiraatiota monesta eri fandomista, esimerkiksi k-popista (Seventeen, BTS, Astro, Ateez, Straykids, Blackpink, TXT, Oneus, Golden Child) ja animeista (MyHeroAcademia, Tokyo Ghoul, Fairytail) sekä muun muassa Sanrio, videopelit, Harry Potter, Squishmallowit.


Haluamme miellyttää, jotka rakastavat näitä fandomeja ja tykkäävät söpöistä asioista. Meidän tuotemerkkimme on rakentunut kahden värikkään siskoksen ympärille ja saamme töissämme myös toisistamme inspiraatiota!didam crafts

Didam craftsin pöydältä löytyy pääasiassa koruja ja avaimenperijä. Lisäksi photocard-keräilijöille on tarjolla custom toploadereita, tarroja ja fillereitä, joihin voi merkata puuttuvia tai tulossa olevia kokoelman kortteja.
Geeky Kat

We are Geeky Kat - a 2 person team where one designs and one sews. We offer hair scrunchies, stickers, dice bags, and pet bandanas - all in a variety of adorable, anime inspired patterns. We love making fan art of our favourite games, but we also have adorable original art. Our ideal customer loves anime and has102 views0 comments

Σχόλια


bottom of page