top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

PÄÄTTÄJÄISESIINTYJÄT

K-CON Suomi päättäjäisesiintyjät ovat julki!


Dystopia

"Olemme Dystopia, isolla kokoonpanolla höystetty projektiryhmä, jossa on jäseniä neljästä eri tanssiryhmästä; Valar, Sugarrush, Ego ja Backpain. Projektimme on Suomen laajuinen, sillä meitä on Turusta, Oulusta ja Helsingistä. Tämä tarkoittaa vain yhtä asiaa: unohtumatonta showta. Tuomme lavalle dramaattisen ja henkeäsalpaavan tarinan, joka varmasti pitää jännityksessä.


'Her persuasion rooted in evil they deemed. Her protest heard by the way of her screams.'"


Tricksters

”We are Tricksters. In this K-CON Suomi we’ll show you a new side of us. Some might say a bit out of box but we’re sure you’ll love it. Let’s enjoy K-CON Suomi 2024 together, we can’t wait too see what else it has in store✨ Oh, and don’t forget be careful of where you walk at night, no one knows who you might come across”


ONEIRIC

"Olemme ONEIRIC, k-pop-tanssiryhmä Jyväskylästä. Tavoitteenamme on aina tarjota mieleenpainuva esitys eri konsepteilla, joista välittyy k-popin monipuolisuus. Tällä kertaa kuu-teeman jälkeen on vuorossa aurinko-teema.


Esitys on herkän pehmeä, mutta voimakastunteinen. Se saattaa aiheuttaa kylmiä väreitä vaikka hipoo lämmöllään kehoa. Yön huolet ovat poissa ja aurinko pilkistää jo horisontissa. Kello tikittää, tulethan kanssamme kokemaan auringon nousun?🌅


Olemme todella innoissamme K-CON Suomesta! On kunnia päästä osaksi näin upeaa tapahtumaa. Nähdään elokuussa!"

11 views0 comments

Comments


bottom of page