top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

KRB-TUOMARI: JOONA

Kolmannen tuomariesittelyn aika! Joona on Oulussa toimiva lahjakas tanssija, joka pyörittää k-pop-tanssikoulua samalla kun johtaa tanssiryhmää.


Time for the third judge presentation! Joona is a talented dancer based in Oulu, who runs a k-pop dance school while leading also a dance group.


Joonan terveiset alla (Joona's greetings in Finnish)

Moikka!


Mun nimi on Joona Aartola ja olen KPOPDANCEOULU:n perustaja ja BACKPAIN DANCE CREW:n johtaja. Kpop-kiinnostus heräsi vuoden 2009 alussa ja tanssimaan Kpop-tansseja aloin vuonna 2011. Olen harrastanut klassisten lajien rinnalla katutanssia pikkukakarasta saakka. Kpop-tanssia aloin opettamaan Oulussa vuonna 2018.


KRB on upea mahdollisuus päästä esiintymään ja kilpailemaan nimenomaan kehitys ensimmäisenä päämääränä. Tuomarina toivon pystyväni antamaan kilpailijoille jotain konkreettista, jolla kehittää esiintymistään ja tanssimistaan tehokkaasti!


Kilpailijoilta odotan erityisesti heittäytymistä ja tunteen välittämistä. Tätä tehdään rakkaudesta lajiin, antakaa sen näkyä! En malta odottaa esitysten näkemistä, tehdään tästä huikea kisa!


- Joona
124 views0 comments

Comments


bottom of page