top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

KRB-TUOMARI: JAANA

K-pop Rookie Battlen tuomaristoon kuuluu neljä henkilöä, jotka esittelemme tämän viikon aikana. Ensimmäisenä vuorossa on Jaana, joka on k-pop-tanssikilpailuiden kokenut toimija ja varmasti monelle tuttu kasvo!


The jury of K-pop Rookie Battle consists of four members, who we will introduce during this week. First one to introduce is Jaana, who is an experienced operator of dance competitions and certainly a familiar face!


Jaanan tervehdykset alla / Jaana's greetings in Finnish


Moi! Olen Jaana ja tanssinut yli 15 vuotta eri lajeja. K-pop taustaa mulla on niin tanssimisesta, tuomaroinnista, opettamisesta kuin kisojen järjestämisestä jo yli kymmenen vuoden ajalta. Mun tanssimisia voi käydä katsomassa esim. Instan kautta @janskuvaan, tai sitten @xphoria.crew jossa tanssin mukana. Odotan KRB:tä todella paljon, on mielenkiintoista nähdä millainen k-popin uusi sukupolvi on. Edellisestä KRB:stä (jossa sijoituin toiseksi) onkin jo hetki aikaa, joten katsaus alkeistasolle on ollut todellakin tilauksessa! Toivon, että kilpailijat tuovat meille tuomareille iloista ja reipasta asennetta, sekä häpeilemätöntä tekemistä. Toivon myös, että voin auttaa teitä kaikkia kehittymään mahdollisimman paljon!

Nähdään kisoissa!30 views0 comments

Comments


bottom of page