top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

KRB-FINALISTI: FAAMoi! Oon Faa, Tää on mun ensimmäinen tanssikilpailu mihin vihdoin ja viimein uskalsin osallistua ja en pysty kuvittelemaan, että pääsin oikeasti finaaliin, koska karsinta aikana mulla ei hirveämmin ollut itsevarmuutta, mutta tässä mä oon yksi finaalisteista. Finaali jännittää mua ihan hirveästi, sillä tää on mun ensimmäinen kerta kun esiinnyn jossain muualla kuin koulun lavalla. Mun oma esitys ei hirveämmin ole mitenkään special, mutta esityksessä on varmasti energisyyttä ja kertsi saattaa olla se mikä pistää eniten silmiin ;) @saosirifaaHi! I’m Faa. This is my first dance competition in which I finally had the courage to participate, and I can’t believe that I actually got into the finals, because during the preliminaries I didn’t have much confidence, but here I am as a finalist. I’m super nervous about the finals, because this is the first time I’ll be performing anywhere else than my school’s stage. My performance is not particularly special but it has energy for sure, and the chorus might be the thing that catches your eyes the most ;) @saosirifaa


12 views0 comments

Recent Posts

See All

Ria Strandbergin K-Pop tiiviskurssi Footlight Leppävaarassa 5.-8.6.2023. Tunnit maanantaista torstaihin klo 17.30-19.00. Ria on tanssinut K-Pop skenessä vuodesta 2018 alkaen, ja hänet saattaa tunnista

bottom of page