top of page
  • Writer's picture Kpop Suomi Ry

K-POP YLI LAIDAN K-PARTY

K-partyjen musiikista vastaa DJ Cute Cheese. K-party K-18 -lippujen hinta on 5€ ja myymme niitä ovilta.Esittelyssä DJ Cute Cheese: oikealta nimeltään (vai onko?) Elina Routi, on armoa antamaton K-popin rakastajatar sekä vanha tiskijukkakonkari monen moisista bileistä (mm. K-partyista). Cute Cheese luo tanssilattialle niin vauhdikkaan, seikkailupitoisen kuin hauskankin menon, sillä hänen taskuistaan löytyy tunnelmallisia rikkauksia ja musikaalista taikapölyä!WELCOME ABROAD

Ahoy! Piraatit, purjehtijat, merenneidot, ihan kaikki perämiehetkin laivalle! Laiva on lähdössä kohti kesän kuumimpia bileitä. Ensimmäinen teematunti on aarearkku mitä kultaisimmille jalokiville, mutta ole varuillasi! Tanssilattialla saatat kohdata suuria hyökyaaltoja, sulanutta jäätelöä ja piraattikunkun yllätyksiä. Ellei merivesi vienyt järjen, niin DJ Cute Cheese on varma, että Nillili Mambo jäi meriltä päähän soimaan.

NAUGHTY ANTHEM HOUR

Keskiyö lähestyy, taivas tummuu ja tähdet tulevat kirkkaammaksi. Tunnet olosi seksikkääksi, ja tämä teematunti maistuukin hyvin eroottiselle ja mukaansavievälle, kuin olisi Luciferin lumoissa. Maistuisiko sinullekin hedelmäinen Love Shot?

ADVENTURE OF OUR LIFETIME

Teematuntien jälkeen tanssitaan kävijöiden toiveiden mukaan pilkkuun asti! Toivebiisejä voi käydä kirjoittelemassa DJ:n luona sijaitsevaan laatikkoon bileiden alusta lähtien.

33 views0 comments

コメント


bottom of page