K-POP DANCE SCHOOL VAASAK-pop Dance School on vuonna 2013 perustettu k-pop-tanssiyhteisö. K-pop Dance School tarjoaa kaikille taitotason tanssijoille mahdollisuuden oppia ja kehittyä sekä pitää hauskaa kannustavassa ja ystävällisessä sekä kiusaamisesta vapaassa ympäristössä.


AVOIN TASO - 16.1.2019 KLO 18.30-19.30 Vapaa taso on täydellinen kaikkien taitotasojen tanssijoille. Täällä voit testata sekä kehittää taitojasi ilman paineita. Tällä kurssilla pidetään hauskaa, nautitaan tanssimisesta ja opitaan uusia juttuja.

VIDEO-TUNTI - 23.1.2019 KLO 19.30-20.30 Video-tunti antaa mahdollisuuden haastaa itsensä. Täällä harjoittelemme coverin, kuvaamme sen ja julkaisemme sen YouTubessa. Kuka tahansa voi osallistua tälle tunnille, eikä se ole pakollista olla jokaisessa videossa.Ohjaajana toimii Mari Kim. Ilmoittautumislomakkeeseen pääset tästä.

Kysy lisää: kpopdancefin@gmail.com & @kpopdanceschool

491 views0 comments

Recent Posts

See All

Hyvää uutta vuotta 2021, rakkaat K-pop-fanit ja te, jotka olette tukeneet yhdistystämme olemalla toiminnassamme mukana! Tässä teille lista mitä juhlavimmilla, hyvää mieltä tahallisestikin aiheuttavill