top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

K-CON SUOMI PUHEOHJELMAT

Vaikka tanssiminen on ihanaa, niin K-CON SUOMI tarjoaa myös mielenkiintoisia puheohjelmia kävijöille! Puheohjelmissa pääsee kurkistamaan pintaa syvemmälle ja käsittelemään erilaisia ilimiöitä yhdessä taidokkaiden ohjelmanpitäjien kanssa. Lue kuvaukset alta ja lähde suunnittelemaan oma K-CON-päiväsi aikataulua!


Hallyu hyökyi Helsinkiin

Aika: 12.30-13.30

Ohjelmanpitäjä: Jami Suomi


LedApple, Block B, Dreamcatcher, Sunmi... Lukuisat K-Pop-artistit ovat löytäneet tiensä Suomeen ja suurimmat nimet valloittaneet areenoita pitkin Eurooppaa. Milloin Blackpink saadaan Helsinkiin? Millainen on ollut Euroopan tie osaksi maailmankiertueita? Livetuotantojen ja musiikkialan parissa vaikuttava Jami Suomi vie conikansan aikamatkalle K-Pop-keikkojen historiaan, raottaa verhoa keikkatuotantojen taakse ja kartoittaa tulevaisuuden näkymiä livemusiikin saralla!

K-popin suuri jäävuori

13.45 - 14.30

Ohjelmanpitäjä: Armida “Aru” Hälikkä


Ohjelman kuvaus: K-pop on ilmiönä enemmän kuin suuri asia, ja siihen sisältyy vaikka ja mitä - siksi halusinkin alkaa tutkia, mitä kaikkea k-popin jäävuori sisältää eli mitä kaikkea näemme jäävuoren huipulla, ja mitä tapahtuu kulissien takana eli jäävuoren pohjalla. Tervetuloa mukaan tutustumaan varmasti teille mieluisaan jäävuoreen <3


Tietovisa: K-pop biisit ja artistit vuosien varrelta

14.45 – 15.30

Ohjelmanpitäjät: S&S


Ohjelman kuvaus: Tule mittaamaan omaa K-pop-tietämyksesi! Visassa pääset arvuuttelemaan eri kappaleita ja niiden esittäjiä K-popin historian ajalta. Mukana on siis niin tuttuja ja turvallisia klassikoita kuin ehkä uusiakin musiikkituttavuuksia.Näkökulmia KDC:stä - parhaat vinkit k-pop tapahtumien järjestämiseen

15.45 - 16.30

Ohjelmanpitäjä: Jansku


Ohjelman kuvaus: Ohjelmassa käydään läpi Suomessa pitkään järjestetyn K-pop Dance Cover Competitionin elinkaarta kulisseista katsottuna: mikä toimi, miten konseptia muutettiin yleisön toiveiden mukaan, mitä järjestämisestä oppi. Lisäksi käydään yleisellä tasolla vinkkejä tapahtumien järjestämiseen ja kehittämiseen. Tule keskustelemaan ja kyselemään!

Ohjelman pitäjä Jansku on toiminut Suomen k-pop skenessä tapahtumien avaintekijänä jo vuosien ajan. Hän on myös kouluttautunut tapahtumanjärjestäjäksi ja saanut paljon kokemusta erilaisista tapahtumista järjestäjäpuolella.


Korealaiset deittiohjelmat

17.00 – 17.45

Ohjelmanpitäjä: Satu


Ohjelman kuvaus: Deittiohjelmat ovat nostaneet suosiotaan Etelä-Koreassa viime vuosina. Sarjoja on monia, mutta monille länsimaalaisille ensikosketus korealaisiin deittiohjelmiin on tullut Netflixin Single’s Infernon kautta. Miten korealaiset deittiohjelmat sitten eroavat länsimaisista vastineistaan? Mitä katsoa Single’s Infernon jälkeen? Tule kuulemaan suosituksia ja havaintoja korealaisesta tosi tvstä.
121 views0 comments

Comments


bottom of page