top of page
  • Writer's pictureKpop Suomi

EASTBOP 2022

Aasialaisen popkulttuurin parissa pääset viettämään ihanaa kesäpäivää lauantaina 30.7! EastBOP 2022 järjestetään Tiivistämöllä, Helsingissä. Liput tapahtumaan voit ostaa Tiketistä: EastBOP 2022 | Osta lippu helposti | Tiketti


✸ NEONYA!! WEEB! - OUTDOOR DANCE FLOOR

Neonya!! Party on hyväntuuliseen ja hyperiin, erityisesti japanilaiseen klubimusiikkiin keskittyvä tapahtumakonsepti ja DJ-kollektiivi joka on tarjoillut värikkäitä ja melodisia soundeja ympäri Suomea jo vuodesta 2020.

EastBOPissa Neonya!! lanseeraa uuden ja hieman kevyempään musiikkiin keskittyvän tapahtumakonseptinsa: Neonya!! WEEB! Luvassa on kaikkea J- ja K-Popista animebängereihin, Japanilaiseen EDM:iin ja drum'n'bassiin sekä vocal tranceen - Siis sataprosenttista biletystä jossa muista tapahtumista tutut hardcore-biitit antavat tällä kertaa tilaa raikkaammille soundeille!


✸ K-POP SHOWCASE FINLAND

K-pop Showcase Finland, tuttujen kesken KSF, on uudenlainen konsepti, jossa tällä kertaa ei kilpailla vaan pidetään hauskaa!

KSF on showcase-tapahtuma, johon kuka vaan saa osallistua esittämään mitä tahansa k-poppiin liittyvää. Tanssia, laulua, esityksiä, mitä ikinä keksitkään, (kunhan se on turvallista.)

Tällä kertaa annamme jokaisen luovuuden kukkia, jonka takia esityksiä ei rajata säännöillä: voit mixata biisejä, vaihtaa asuja tai käyttää omia propsejasi ja näyttää oman sisäisen taiteilijasi.

Tapahtuma järjestetään varainkeruuna KDC:n 10-vuotisspektaakkelia varten.


✸ RPD ULTIMATE

Ultimate Random Play Dance on kaikille avoin tanssitapahtuma, jota Utopic Dance Crew on järjestänyt jo 4 vuoden ajan. Luvassa on hittibiisejä aina kaikkien tuntemista klassikoista kuumimpiin uutuuksiin. Tulkaa siis mukaan pitämään hauskaa ja tanssimaan sydämenne kyllyydestä yhdessä Utopic Dance Crew:n kanssa!

222 views0 comments

Comments


bottom of page