top of page

OHJELMA

Alta löydät ohjelmakuvaukset. Tarkempaa aikataulua voit tutkia täältä.

Esitetyt ohjelma-ajat ovat vielä alustavia.

AVAJAISET 13.00

 

Avajaisesitykset ja tervetuliaissanat. Lisätietoa tulossa pian.

 

KIRJAILIJAVIERAS Minja Mäkilä 13.30

Viime kesänä julkaistu Mäkilän teos, K-pop – Unelma huomisesta, on ensimmäinen K-poppia käsittelevä suomenkielinen tietokirjateos, joka kattavasti avaa genren saloja sen syntyhetkistä nykypäivään.
Lauantain ohjelmassa keskustellaan lyhyesti teoksen kirjoittamisesta sekä pohditaan K-popin nykytilannetta. Tule siis kuulemaan, mikä K-popissa tällä hetkellä puhututtaa!

K-FASHION: Tehdään siitä sinun trendisi 15.30

Less is more: korealaiset mallit ja näyttelijät sekä K-pop-idolit tunnetaan yleisesti minimalistisesta ja elegantista ulkonäöstään. Korealaiseen muotiin lukeutuvat mm. pehmeät, seireenit värit, feminiininen estetiikka ja hillitty asustaminen, mutta näyttävyyskään ei ole harvinaisuus. Pienet yksityiskohdat voivat olla hyvinkin erikoisia. Korean muotia edustavat niin kameleontti CL kuin Jessica Jungin lasinkuultava luksusbrändi. Tässä luennossa kaksi korealaiseen kulttuuriin ja muotiin perehtynyttä esittelevät tärkeimmät ainekset ja kikat pukeutumiseen, ottaen monipuolisesti huomioon erilaiset vartalotyypit, rahatilanteet ja henkilökohtaisen maun!

CHILL DAY ON DECK 16.30-22.00

 

Loppupäivän ajan saamme nauttia rennosti k-popista hengaillen kannella. Tänä aikana on myös loistava hetki tilailla syötävää ja juotavaa ChibiChillin menusta. Chill Day on Deck:n aikana pidetään perinteinen tietokilpailu ja arvaa biisi -visa, joista voi voittaa palkintoja. Kokoa siis ystävistäsi visailutiimit  tai ystävysty täysin uusien henkilöiden kanssa! 

SUURI TIETOVISA K-POPISTA 

Lisätietoa tulossa pian.

ARVAA BIISI 

Lisätietoa tulossa pian.

K-PARTY K-18 KELLO 22.00-04-00

K-PARTY on vain täysikäisille kävijöille. Bileiden aikana soi DJ:n luomat teematunnit ja loppuyön kävijöiden toivebiisit. Teematuntien välissä on myös tanssiesitys. Musiikista vastaa DJ Cute Cheese.

 

Esittelyssä DJ Cute Cheese: oikealta nimeltään (vai onko?) Elina Routi, on armoa antamaton K-popin rakastajatar sekä vanha tiskijukkakonkari monen moisista bileistä (mm. K-partyista). Cute Cheese luo tanssilattialle niin vauhdikkaan, seikkailupitoisen kuin hauskankin menon, sillä hänen taskuistaan löytyy tunnelmallisia rikkauksia ja musikaalista taikapölyä!

WELCOME ABOARD (TEEMATUNTI K-PARTY) 

Ahoy! Piraatit, purjehtijat, merenneidot, ihan kaikki perämiehetkin laivalle! Laiva on lähdössä kohti kesän kuumimpia bileitä. Ensimmäinen teematunti on aarearkku mitä kultaisimmille jalokiville, mutta ole varuillasi! Tanssilattialla saatat kohdata suuria hyökyaaltoja, sulanutta jäätelöä ja piraattikunkun yllätyksiä. Ellei merivesi vienyt järjen, niin DJ Cute Cheese on varma, että Nillili Mambo jäi meriltä päähän soimaan.

NAUGHTY ANTHEM HOUR (TEEMATUNTI K-PARTY) 

Keskiyö lähestyy, taivas tummuu ja tähdet tulevat kirkkaammaksi. Tunnet olosi seksikkääksi, ja tämä teematunti maistuukin hyvin eroottiselle ja mukaansavievälle, kuin olisi Luciferin lumoissa. Maistuisiko sinullekin hedelmäinen Love Shot?

ADVENTURE OF OUR LIFETIME (TOIVEBIISIT K-PARTY) 

Teematuntien jälkeen tanssitaan kävijöiden toiveiden mukaan pilkkuun asti! Toivebiisejä voi käydä kirjoittelemassa DJ:n luona sijaitsevaan laatikkoon bileiden alusta lähtien.

bottom of page