MYYNTIKÄYTÄVÄ

Varaathan käteistä ostoksiisi myyntikäytävällä. Kortilla maksaminen ei välttämättä ole mahdollista kaikissa pisteissä. 

KIRPPUTORI

 

Kirpputori on nyt auki! Tuo ylimääräiset K-poppiin ja Etelä-Koreaan liittyvät tavarasi myytäväksi K-CON:iin, sillä joku muu voi hyötyä niistä. Kirpputori on tarkoitettu vain tapahtman kävijöille. 

 

Ilmoita tavarasi myyntiin ja tulosta niille hintalaput täältä: https://kirppu.tracon.fi/kirppu/kcon2019/


Lisäinfoa kirpputorin toiminnasta ja myymisestä löydät linkin takaa. Kirpputori sulkeutuu 8.8.2019 klo 23:59.

TAIDEKUJA

Taidekujan haku on sulkeutunut. Taidekujalta löydät

MYYNTIPÖYDÄT

Bearel

Bearel on Suomen ensimmäinen korealaisen kosmetiikan verkkokauppa. Bearelin myyntipisteellä pääset testaamaan ja ostamaan ihonhoitotuotteita sekä meikkejä suosituilta K-beauty-brändeiltä. K-CON:ssa kaikki sheet mask -kangasnaamiot tuttuun tapaan 6kpl/10€.

Rainbow Island

Rainbow Island on k-pop-kauppa Ruotsista. Nettikaupan ja Göteborgissa sijaitsevan liikkeen lisäksi, Rainbow Island kiertelee ympäri Skandinaviaa pitäen pop-up -liikkeitä ja on tulossa K-CON:iin elokuussa. Heiltä löydät esimerkiksi albumeja, vaatteita, julisteita, merkkejä sekä kuvakortteja!

Manga Cafe

Tapahtumista tuttu Manga Cafe saapuu jälleen K-CON:iin! Manga Cafen myyntipisteeltä löydät ison valikoiman erilaisia japanilaisia ja korealaisia herkkuja sekä k-kosmetiikkaa.

Talking To Myself 

Kauniita koruja ei voi olla liikaa, ei niin missään! Koruihin ja asusteihin erikoistunut Talking To Myself Jewerlyn löydät tämän vuoden K-CON:ista myymässä häikäiseviä sormuksia, korviksia, chokereita ja muita koruja.

Meiko

Meiko on tulossa jälleen elokuussa tapahtumaan! Meikon valikoimasta löydät monenlaisia k-pop-aiheisia tuotteita. 

Luca

Luca Shop on Helsingissä sijaitseva aasialainen pikkukauppa. Tapahtumassa löydät heidän valikoimistaan monenlaisia herkkuja ja k-pop-tuotteita!

 

Amai

Ruotsista saapuvan Amain myyntipöydältä löydät valikoiman k-pop-aiheisia ja muita aasialaisvaikutteisia tuotteita.

Rady art

Rady Art on freelancer-artisti, joka saapuu Latviasta K-CON-tapahtumaamme myymään niin fanitaidetta rakastetuista K-pop-ryhmistä (mm. BTS, Stray Kids, Blackpink, EXO, GOT7), kuin myös taidetta suosituista animehahmoista! Pöydän päältä löytyy tarroja ja pinssejä ja pöydän äärestä taas henkilö, joka on aina valmis jakamaan intohimoaan taiteeseen erityisesti kahvikupposen ääressä.

Onnigom

Onnigom on suomalainen k-pop-kauppa, jonka tarkoituksena on tuoda k-pop tuotteita helpommin saatavaksi Suomeen. Valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia k-pop albumeja kuin valotikkuja ja tuulettimia.

people shopping at k-con suomi event

 Kuva: Erika Svenss