top of page

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

Niin kävijöiden kuin järjestäjien viihtyvyyden ja turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tapahtumassa käyvän tai työskentelevän tulee noudattaa alla mainittuja järjestyssääntöjä. Lisäksi suosittelemme käyttämään omaa järkeä, huolehtimaan kavereista ja kunnioittamaan muita kävijöitä. Järjestyssääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus. Tapahtuman järjestäjille ja turvallisuushenkilöstöllä on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä henkilö tapahtumasta. Yleinen viihtyvyys riippuu kaikkien käytöksestä ja asenteesta!

 

TAPAHTUMASSA NOUDATETAAN SUOMEN LAKEJA 

1 Päihteiden nauttiminen on sallittua vain rajatulla alueella.

1.1 Tapahtumaan ei saa tuoda minkäänlaisia päihdyttäviä aineita.

1.2 Tapahtuman anniskelualueena toimii Hallyu Lounge kello 19.30 alkaen ja kyseiselle alueelle on silloin sallittu pääsy vain täysikäisille kävijöille. 

1.3 Tupakointi on sallittua vain tapahtuma-alueen ulkopuolella tai merkityillä paikoilla. 

 

2 Tuli- ja teräaseiden tuonti tapahtumaan on ehdottomasti kielletty.

2.1 Asejäljitelmät eivät ole sallittuja. Valotikut sallitaan. 

 

3 Cosplay-puku ei saa sisältää teräviä osia.

 

4 Kulkuväylien tukkiminen on kielletty.

4.1 Älä jää istuskelemaan portaille tai seisoskelemaan sisäänkäynnille. Annetaan kaikille tilaa hengittää ja liikkua esteettömästi.

 

5 Musiikin soittaminen omista laitteista tapahtumapaikan sisällä ei ole sallittua tapahtuman korkean melutason ja ihmispaljouden vuoksi.

 

6 Muiden epäasiallinen kohtelu on ehdottomasti kiellettyä.

6.1 Epäasiallisella kohtelulla tarkoitetaan kiusaamista, syrjimistä, seksuaalista häirintää, uhkaavaa käyttäytymistä, ei-toivottua koskettelua ja loukkaavaa kommentointia.

6.2 Jos koet epäasiallista kohtelua, kehota tekijää lopettamaan. Voit pyytää apua järjestäjiltä ja järjestyksenvalvojilta.

 

7 Kaikenlainen markkinointi, esitteiden yms. levittely on kielletty, ellei siihen ole erikseen lupaa tapahtuman järjestäjiltä.

7.1 Mikäli haluat myydä tuotteitasi tai mainostaa tapahtumaasi/yritystäsi tapahtumassa, olethan yhteydessä järjestävään tahoon (kpopsuomiry@gmail.com tai xpresseventsfinland@gmail.com).

 

8 Ylimääräinen ja tahallinen roskaaminen sekä paikkojen ja esillä olevien tavaroiden rikkominen ja varastaminen on ehdottomasti kielletty.

8.1 Yleistä viihtyvyyttä pystymme pitämään yllä, kun jokainen vie omat roskansa roskikseen.

8.2 Varastaminen ja tahallinen tavaroiden rikkominen johtaa korvausvelvollisuuteen.

 

9 Järjestäjillä ja järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa järjestyssääntöjä rikkovat henkilöt tapahtumasta.

9.1. Pyrimme pitämään tapahtuman turvallisena. Mikäli huomaat jonkun rikkovan sääntöjä tai käyttäytyvän häiritsevästi, ilmoitathan asiasta järjestäjille tai järjestyksenvalvojille!

 

Häirinnän vastainen linjaus

 

Tapahtuman järjestäjät haluavat varmistaa jokaiselle tapahtumakävijälle, heidän iästään ja taustoistaan riippumatta turvallisen tilan tapahtumassa.

 

Häirintää voi kokea jokainen sukupuolesta, iästä ja taustoistaan riippumatta. Älä kiusaa, pilkkaa tai syrji muita, älä arvostele toisten ulkonäköä tai pukeutumista tai muuten halventavasti kommentoi. Kunnioita jokaisen henkilökohtaista tilaa ja koskemattomuutta. Muista että jokainen meistä on erilainen ja kokee asiat erilaisesti. Älä tee oletuksia toisten sukupuolesta, ulkonäöstä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisyydestä tai muustakaan henkilöön liittyvästä seikasta. Älä aseta toisia huonompaan asemaan sanoin tai teoin. Pyri aina olemaan ystävällinen ja kannustava kaikkia kohtaan.

 

Häirintä saattaa olla myös tahatonta. Viattomaksi tarkoitettu vitsi tai kommentti voikin toisista henkilöistä tuntua ahdistavalta. Tärkeintä on kunnioittaa toisten tahtoa. Ole valmis pyytämään anteeksi ja selvittämään tilanne tarvittaessa. Jos toimintasi koetaan häiritseväksi tai sinulle huomautetaan siitä, lopeta välittömästi.

 

Kaikki saavat itse päättää kenen kanssa viettää tapahtumassa aikaa ja päättää kuka itseensä koskee. Kysy aina lupa ensin ja kunnioita toisen kieltävää vastausta. Älä uhkaa, painosta tai vihjaile toisia toimimaan haluamallasi tavalla. Toistuva häiritsevä käyttäytyminen voi johtaa tapahtumasta poistamiseen.

 

Jos koet tai näet häirintää, kehota häiritsijää lopettamaan toimintansa. Tarvittaessa voit aina pyytää apua järjestyksenvalvojilta tai järjestäjiltä.

bottom of page