top of page

TUOMARIT

Cosplay- ja DCV-kilpailujen tuomaristot valitaan avoimella haulla, joka järjestetään 6.3. – 31.3.2024.

 

Aiempaa tuomarointikokemusta ei tarvita, mutta tuomareilta tietysti toivotaan kokemusta kyseisen kisan aihepiiristä. Myöskään monivuotinen ja menestyksekäs kilpailijatausta harrastustesi parissa ei ole vaatimus tuomarina toimimiseen - tärkeintä on, että tiedät omat vahvuutesi ja pystyt hyödyntämään niitä tuomarointitehtävässä. Hakemusten perusteella valitaan kolme tuomaria kumpaakin kilpailuun erilaiset taidot ja taustat mahdollisimman monipuolisesti huomioiden. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista mahdollisimman pian hakuajan sulkeutumisen jälkeen.

Ensisijaisesti edellytämmme tuomarin olevan asiantunteva, puolueeton, reilu, kannustava, asiallinen, sitoutuvan annettuun työtehtävään sekä huolehtivan salassapitovelvollisuudesta. Hyvä tuomari toimii avoimesti ja ennakkoluulottomasti, sekä on yhteistyökykyinen tuomarikollegoidensa ja kisaajien kanssa. Henkilökohtaiset mieltymykset sekä erimielisyydet, kaverisuhteet tai läheisten etu eivät saa vaikuttaa päätöksentekoon. Tuomarina ei voi myöskään toimia henkilö, joka on ollut osallisena DCV-kilpailuun lähetetyn videon teossa.

Tuomareiden tehtäviin kuuluu:

  • Tuomariesittelyn kirjoittaminen

  • Tuomarointi kilpailun vastaavan antamalla aikataululla (sisältäen mahdollisen esikarsinnan sekä finaalin).

  • Osallistuminen voittajan julkistukseen K-CON Suomi -tapahtumassa 24.8.2024, mihin tuomarit saavat ilmaisen sisäänpääsyn.

  • Kilpailijapalautteiden kirjoittaminen. Palautteet lähetetään kilpaajille tapahtuman jälkeen.

 

NÄIN HAET

Lähetä hakemuksesi 31.3. mennessä osoitteeseen jenni.kpopsuomiry@gmail.com (DCV) tai cosplay@kpopsuomi.fi (cosplay).

 

Kerro hakemuksessasi:

  • Nimi ja mahdollinen kutsumanimi

  • Ikä (alle 18-vuotiailta edellytetään huoltajan kirjallista suostumusta tuomariksi ryhtymiseen)

  • Aiempi kokemus cosplayn/tanssin parissa (riippuen siitä, kumpaan kisaan haet tuomariksi) ja tuomarointitausta

  • Perustelut sille, miksi sinä olisit sopiva tuomari

Kaikkiin hakemuksiin pyritään reagoimaan vahvistusviestillä. Mikäli kuitenkin jotain kysyttävää ilmenee tai olet jäänyt ilman vahvistusta, laita rohkeasti viestiä samaan sähköpostiosoitteeseen!

bottom of page