top of page

FACILITETER OCH ANKOMST

K-CON SUOMI 2024 arrangeras i Verkatehdas, som ligger i centrum av Tavastehus (Paasikiventie 2, 13200 Tavastehus).

TILLGÄNGLIGHET

Huvudingången som ligger på första våningen i Verkatehdas finns det automatisk dörrar med en fullt tillgänglig ingång. Merparten av evenemangsfaciliteterna är tillgängliga. Det finns också en hiss att använda. Tillgängliga toalettfaciliteter hittas på första våningen i Verkatehdas. För mer information av faciliteterna tillgänglighet kan du hitta här: https://www.verkatehdas.fi/esteettomyys/ (på finska) eller https://www.verkatehdas.fi/en/accessibility/ (på engelska)


Med EU:s funktionshinderkorts A-märke får en assistent eller stödperson av personer med funktionsnedsättning gratis inträde till evenemanget. Om du behöver en assistent eller stödperson, vänligen kontakta evenemangsarrangörer i förväg via e-post (info@kpopsuomi.fi).

ANKOMST MED BUSS ELLER TÅG


Verkatehdas ligger bara 700 meter från både järnvägsstation och busstation. Det närmaste lokaltrafikens hållplatser är Terveyskeskus I och Terveys L, också Pikkujärvi E och Pikkujärvi P. Mer information om lokaltrafik och dess tidtabeller hittar du i Tavastehus kollektivtrafiks resplanerare på reittiopas.hameenlinna.fi.


ANKOMST MED BIL


Framsidan av Verkatehdas har några parkeringsplatser, varav de flesta är avgiftsbelagda. Verkatehdas rekommenderar utnyttja parkeringsplats Keinuparkki under evenemanget. Keinuparkki ligger några minuters promenad från evenemangsplatsen. Dessutom finns avgiftsbelagda parkeringsplatser på Hämeenkuja. 
Parkering av Verkatehdas har flera platser för rörelsehindrade. Framsidan av huvudingången har också några avgiftsfri parkeringsplatser (10min) för eskorterande. 


ANKOMST MED CYKEL


r du ankommer med cykel, kan du lämna din cykel i avgiftsfri cykelparkering av Verkatehdas. Parkeringsplatsen ligger mellan Verkatehdas huvudbyggnad och sjön Vanajavesi, i omedelbar närhet av huvudingången. 
 

bottom of page