K-POP ROOKIE BATTLE

K-pop Suomi ry arrangerar för första gången en K-pop Rookie Battle-danstävling för dansare som behöver scenerfarenhet samt för nybörjare. Tävlingen arrangeras i samarbete med Halcyon Dance Crew på lördagen 5.5.2018 i Kulturhuset Fanny i Vasa.

Tävlingen har två olika serier. Den första serien är för dansgrupper med minst 3 personer, och den andra serien kan solodansare samt duogrupper söka till. Det rymms 7 tävlare i båda kategorierna, men om tillräckligt många anmäler sig beskärar vi tävlarna genom dansmaterialen. Ansökan stängs på söndag 1.4.2018 kl. 23.00, och våra val informeras inom en vecka från dessa datum.

FAQ

Vem får tävla, a.k.a vem räknas som en ’rookie’?


Gruppen, duon, eller solodansaren får inte har tävlat i KDC eller KWF finalen i 2017 och får inte partner med Kpop Suomi ry.
Hur många medlemmar får man ha i en grupp?


En grupp får ha minst 3 och högst 15 medlemmar.
Hurdan får uppträdningslåten vara?


Låten får vara högst 5min lång och får innehålla bara ett intro + en låt (introt är inte obligatorisk).
Får uppträdningslåten vara på japanska eller kinesiska?


Tillställningen betonar låtar som publiserades i Korea. Kinesiska och japanska låtar får användas endast om en koreansk version inte finns. Låtar på andra språk accepteras ej.
Får tävlarna ha med sig assitenter (t.ex. sminkare, filmare)?


Gruppen, duon, eller solodansaren får ta med sig en assistent, som måste informeras via email: kpopsuomiry@gmail.com. Man ska förklara va assistentens jobb är och till vad de behövs.
Filmas uppträdningarna?


Varje dansuppträdning filmas och videon kan användas av Kpop Suomi ry, Halcyon, och tävlaren. Om du inte vill att din uppträdningsvideo ska publiseras, kan du informera det via email: kpopsuomiry@gmail.com